Arie de funcţionare

Pentru a depăşi barierele spaţiale, temporale, cantitative și de sortiment, GALECO a dezvoltat un sistem special de distribuire a produselor. În Polonia activează opt birouri comerciale, localizate în Gdynia, Katowice, Płock, Poznań, Puławy, Tarnów, Warszawa şi Wrocław. Aceasta amplasare teritorială oferă clienţilor noştri o aprovizionare optimă cu sisteme de jgheaburi (jgheaburi, burlane, fitinguri şi alte accesorii) şi permite menţinerea flexibilităţii sporite de funcţionare.

Toate comenzile sunt coordonate în biroul comercial competent de către Administratoarele de Vânzare instruite în acest sens. Fiecare birou comercial este dotat cu un depozit.

Galeco şi-a extins activitatea sa de export pe pieţele unde activează deja din 2001. Direcţii strategice ale companiei sunt pieţele din sud-estul Europei. Pentru piaţa Ungariei am creat compania Galeco Hungaria, în Slovacia am creat Galeco Slovakia, în Ucraina am creat Galeco Ukraina,iar pe teritoriul Republicii Belarus, Bulgariei, Republicii Cehe, României, Republicii Moldova, Lituaniei, Letoniei, Rusiei, Kazahstanului, Turciei, Islandei și Sloveniei suntem reprezentaţi de cei mai mari distribuitori locali.

Gestionarea inventarului se află în mâinile specialiştilor re logistică Galeco, iar monitorizarea continuă a stocurilor accesibile birourilor comerciale permite menţinerea unei circulații bune a mărfurilor între companie și clienţi.