Cine suntem?

Galeco Sp. z o.o. a fost infiinţată în anul 1996. Suntem o companie particulară cu capital 100% polon. Galeco este o companie care activează şi se dezvolta în cadrul grupului de afaceri GALECO Rainwater Technology.

Compania este specializată în proiectarea, fabricarea şi distribuirea sistemelor de evacuare a apei de ploaie. Printre cele mai renumite produse ale companiei noastre se găsesc: sistemul de jgheaburi Galeco PVC, sistemul de jgheaburi Galeco STAL, sistemul de jgheaburi Galeco LUXOCYNK, sistemul de jgheaburi Galeco BEZOKAPOWY şi Sistemul Galeco DECOR.

Ne-am început activitatea cu importul sistemelor din PVC şi cu timpul am început să le producem sub propria noastră marcă. Oferta bogată a companiei Galeco este rezultatul experienţei acumulate pe parcursul funcţionării acesteia precum şi a unor analize de marketing efectuate în profunzime. Fiindcă suntem foarte atenţi la cerinţele clienţilor şi întotdeauna le ieşim înainte cu noi soluţii, compania noastră se găseşte printre cei mai de seamă producători de sisteme de jgheaburi.

În oferta noastră veţi găsi sisteme de jgheaburi executate din PVC - cel mai vechi produs din oferta noastră. Galeco STAL din oţel acoperit este un produs care se bucură de un mare succes atât pe piaţa internă cât și pe pieţele externe. de asemenea, oferim un sistem economic din oţel Galeco LUXOCYNK, iar "copilul" nostru cel mai recent este sistemul Galeco BEZOKAPOWY. Oferta noastră o completează Galeco DECOR - un intrados la cel mai înalt nivel de calitate.

Sistemele de jgheaburi Galeco posedă o formă specifică companiei noastre, având marginile îndoite către interior. O astfel de soluţie împiedică revărsarea apei în timpul precipitațiilor puternice. De asemenea, merită menţionată rezistenţa ridicată a produselor noastre la acţiunile mecanice şi la decolorări. Produsele noastre sunt rezistente la coroziune, acţionarea mai multor tipuri de acizi, baze, săruri şi alţi compuşi chimici hidrosolubili.

Pe tot parcursul activităţii companiei noastre ne-am extins afacerea prin crearea noilor reprezentanţe comerciale. În momentul de faţă, în Polonia deservim clienţii prin intermediul a opt birouri regionale localizate în Gdynia, Mikołów, Płock, Poznań, Puławy, Tarnów, Warszawa şi Wrocław. O astfel de amplasare teritorială asigură furnizarea optimă a produselor şi permite păstrarea flexibilităţii de funcţionare.

Accesibilitatea permanentă a produselor noastre în aceste puncte este posibilă datorită unui sistem adecvat de livrării, conceput special şi îmbunătăţit continuu de către specialiştii noştri de logistică.

Galeco este prezentă pe pieţele internaţionale încă din anul 2001. Pieţele strategice pentru produsele noastre se găsesc în Rusia şi Ucraina. Avem trei filiale ne reprezintă pe pieţele naţionale - Galeco Hungaria în Ungaria, Galeco Slovensko în Slovacia şi Galeco Ukraina. Compania noastră este prezentă şi pe pieţele Republicii Belarus, Lituaniei, Letoniei, Republicii Cehe, României, Moldovei, Islandei şi Kazahstanului. Cele mai noi destinaţii în dezvoltarea afacerii noastre sunt Turcia, Marea Britanie şi  Tadjikistan.

Oferim condiţii de colaborare avantajoase. Oferta bogată de produse, livrările la termen, decontarea eficientă – toate acestea constituie garanţia unei colaborări fructuoase, deci şi a succesului pe mai multe planuri de activitate. Pentru noi cea mai importantă este calitatea produselor noastre precum şi calificările excelente ale angajaţilor noştri. Calitatea şi seriozitatea companiei este confirmată de multe alte diplome şi certificate care i-au fost acordate pentru soliditate şi conştiinciozitate.

Filozofia companiei noastre este reflectată şi în logo-ul acesteia, care subliniază caracterul optimist al companiei. Conform zicalei „un zâmbet în ploaie”, sugerăm că pentru orice problemă poate fi găsită o soluţie adecvată şi cu zâmbetul pe buze putem face faţă chiar şi celor mai neprielnice condiţii ale mediului. Acesta este cel mai bun mod pentru a crea o imagine prietenoasă a companiei. Dorim ca denumirea companiei noastre să aducă în gând profesionalismul şi gândirea pozitivă.