Galeco Tytan-Cynk Sistemul

 

Doamnelor și Domnilor,

Cu cea mai mare plăcere doresc să vă anunţ că la începutul lunii aprilie oferta companiei Galeco va fi lărgită de un nou sistem de jgheaburi - Galeco TYTAN-CYNK. Produsul este fabricat din tablă naturală cu o grosime de 0,7 mm, cu un conţinut de zinc de 99,995%. Sistemul este fabricat în conformitate cu Standardul PE-EN 612 și se bazează pe metode tradiţionale de fabricaţie și asamblare a sistemelor din titan şi zinc.

În prima fază a ciclului de viaţă al produsului vom furniza jgheaburi cu dimensiunea de 127 (dezvoltare de 280 mm) și de 153 (dezvoltare de 333 mm) împreună cu trăgaciul de 80 și 100 mm. Produsele sus-menţionate vor fi în stoc în cele patru Birouri Comerciale Galeco din Gdynia, Mikołów, Poznań și Wroclaw. În alte birouri ale companiei, produsului va fi disponibil "la cerere". Sistemul va fi distribuit împreună cu livrarea standard de la birourile GALECO, astfel încât din punct de vedere al logisticii să vă putem oferi cel mai înalt standard de servicii și un mod rapid de livrare.

În următoarea etapă a ciclului de viaţă al produsului, ne propunem să extindem oferta noastră cu alte dimensiuni, precum și un sistem de tablă patinată.

Am încredere că noul produs se va întâlni cu un răspuns pozitiv și că va câștiga o poziţie puternică în gama produselor oferite de Galeco. Vă încurajez să ne contactaţi cu întrebări şi comenzi.
 

Tomasz Piotrowski

Director de Vânzări şi Marketing

Galeco Tytan-Cynk elemente

 

Proiectul terminat