Responsabilitatea socială

Mediul înconjurător:

Un element important în activitatea companiei este respectarea mediului înconjurător. Relaţiile între om şi mediul înconjurător sunt foarte bine definite în compania noastră „Lumea este pentru noi iar noi suntem pentru lume”. Grija pentru generaţiile viitoare este totuna cu grija faţă de mediul înconjurător.

Problema protecţiei mediului înconjurător este tratată foarte serios de către compania noastră. Dorim să trăim şi să ne desfăşurăm activitatea în armonie cu natura. Depunem foarte multe eforturi în dezvoltarea protecţiei mediului şi în răspândirea educaţiei ecologice în colaborare cu organizaţiile care se ocupă de această problemă.

Reducem consumul de energie şi materii prime utilizând tehnologii şi mijloace de producţie moderne. Pentru noi este foarte importantă reducerea cantităţi de deşeuri prin segregarea şi reutilizarea acestora.

Ne mândrim de faptul că nu contribuim la creşterea muntelui de deşeuri de pe Pământ.

Activitatea de caritate:

Activitatea comercială este primară dar nu constituie unica activitate a companiei Galeco.  În munca cotidiană ne străduim să observăm pe alţii, cei dezavantajaţi de soartă. În măsura posibilităţilor ajutăm în special pe copii care, ca urmare a evenimentelor neplăcute, se confruntă adesea cu probleme de bază, cum ar fi un acoperiş deasupra capului sau acces la cunoştinţe.

Deşi ştim că acest lucru este doar o picătură în oceanul de nevoi, scopul nostru este să stârnim pe feţele altora chiar cel mai mic zâmbet, şi nu doar în ploaie.