Sisteme de jgheaburi

Sistemul de jgheaburi Galeco STAL cuprinde în primul rând jgheaburi din oţel mai adânci decât cele accesibile pe piaţă sistemelor de jgheaburi. Oferind performanţa superioară în evacuarea apei de ploaie.

Sistemul Galeco LUXOCYNK combină o nuanţă argintie elegantă a jgheabului la un preţ accesibil cu toate avantajele recunoscute ale sistemului.

Sistemul de jgheaburi Galeco TYTAN CYNK include jgheaburi, burlane şi accesorii fabricate din aliaj de zinc cu durată lungă de viaţă, ceea ce garantează siguranţa de mai mulţi ani.

Sistemul Galeco DECOR  este un sistem de constructie a streșinii tip siding. Intradosul decorativ, disponibil în diferite culori, protejează și îmbunătăţeşte estetica clădirii.

Sistemul de jgheaburi Galeco PVC este un nou jgheab de calitate executat într-o tehnologie de producţie modernă - coextruziune, care asigură calitate înaltă și funcţionalitate pe termen lung a jgheabului.

Sistemul Galeco BEZOKAPOWY este o soluţie inovatoare dedicată clădirilor fără streaşină. Forma dreptunghiulară a jgheabului permite încadrarea acestuia în elevaţie. Sistemul de jgheaburi este de asemenea disponibil în varianta de instalare alternativă.