Cine suntem

Fiind unul dintre producătorii de frunte de sisteme de evacuare a apei de ploaie dorim să îndeplinim toate cerințele clienților noștri printr-un serviciu profesional, cu angajament și entuziasm, căutând în continuare noi soluții.

În activitatea noastră suntem întotdeauna etici, iar mulțumirea clienților și satisfacția angajaților sunt pentru noi cele mai importante.

Szczepan Buryło
Prezes Zarządu

Firma Galeco Sp. z o.o. a fost înființată în anul 1996. Suntem o companie privată cu capital 100% polon. Galeco este una dintre firmele care funcționează și se dezvoltă în cadrul grupului de afaceri GALECO Rainwater Technology.

Compania se specializează în proiectarea, fabricarea și distribuirea sistemelor jgheaburi pentru acoperiș, sistemelor de jgheaburi, a sistemelor de evacuare a apei de ploaie de pe acoperișurile plate, precum și a sistemelor de suport pentru acoperiș din PVC. Produsele noastre de marcă sunt jgheaburile semirotunde, cu care a și început istoria producției noastre. Printre acestea se număra jgheabul din sistemul Galeco PVC, jgheabul din oțel din sistemul Galeco STAL sau jgheabul zincat din sistemul Galeco LUXOCYNK.

De asemenea suntem un precursor în fabricarea de sisteme complete de jgheaburi cu profil pătratic. Veți găsi jgheaburile pătratice în cadrul sistemelor Galeco BEZOKAPOWY, Galeco STAL2 și Galeco PVC2.

Ne-am început activitatea cu importarea sistemelor din PVC, iar cu timpul am început să le producem sub propria noastră marcă. Oferta bogată a firmei Galeco este rezultatul experienței cumulate în tot timpul funcționării acesteia precum și a unor analize de marketing efectuate în adâncime. Pentru că suntem foarte atenți la cerințele clienților și întotdeauna le ieșim înainte cu noi soluții, firma noastră se găsește printre cei mai de seamă producători de sisteme de jgheaburi din Polonia.

În oferta noastră vă oferim sistemele de jgheaburi tradiționale, semi-rotunde: sistemul Galeco PVC - unul dintre primele produse din oferta noastră. Jgheaburile Galeco STAL din oțel căptușit sunt un produs de mare succes, atât pe piața locală cât și pe cea internațională. De asemenea, oferim sistemul economic de jgheaburi Galeco LUXOCYNK, precum și jgheaburile pătratice din sistemul Galeco BEZOKAPOWY, Galeco STAL2 și jgheaburile pcv Galeco PVC2.

Oferta noastră este completată de Galeco NOVA - intrados pentru acoperiș, fabricat din PVC de cea mai bună calitate.

Sistemele de jgheaburi Galeco posedă o formă specifică firmei noastre, cu marginile îndoite către interior. O astfel de soluție împiedică revărsarea apei în timpul precipitațiilor puternice. Produsele noastre sunt de asemenea foarte rezistente la acțiunile mecanice și la rupere. Sunt asigurate împotriva coroziunii, a acțiunii mai multor tipuri de acizi, baze, săruri și alți compuși chimici care se pot dizolva în apa de ploaie.

Pe tot parcursul activității firmei noastre ne-am lărgit raza de acțiune prin crearea de noi reprezentanțe comerciale. În momentul de față deservim clienții prin intermediul a opt Birouri Regionale localizate în: Gdynia, Mikołów, Płock. Poznań, Puławy, Tarnów, Varșovia și Wrocław. O astfel de amplasare în teritoriu asigură furnizarea optimă a produselor și permite ca funcționarea firmei noastre să fie foarte elastică.

Accesibilitatea permanentă a produselor noastre în aceste puncte este posibilă datorită unui sistem adecvat de livrări, conceput special și îmbunătățit continuu de către specialiștii noștri de la departamentul de logistică.

Firma Galeco este prezentă pe piețele internaționale încă din anul 2001. Piețele strategice pentru produsele se găsesc în Rusia și Ucraina. Avem trei companii dependente care ne reprezintă pe piețele locale - Galeco Hungaria, Galeco Ucraina, Galeco RU în Rusia. Firma este prezentă în Belarus, Lituania și Letonia, Republica Cehă, Moldova, Islanda, Kazahstan și România. Direcțiile de expansiune ale companiei sunt Turcia, Marea Britanie și Tadjikistan.

Oferim condiții de colaborare avantajoase. Oferta bogată de produse, livrările la termen, decontarea exactă - toate acestea constituie garanția unei colaborări fructuoase, deci și a succesului pe mai multe planuri de activitate.

Pentru noi cea mai importantă este calitatea produselor noastre, precum și calificațiile excelente ale angajaților noștri.

Adițional, calitatea și seriozitatea firmei este confirmată de multe alte diplome și certificate care i-au fost acordate pentru soliditate și conștiinciozitate.

Filozofia firmei noastre este vizibilă și în sigla acesteia, care subliniază caracterul optimist al companiei noastre. Conform zicalei „un zâmbet către ploaie”, sugerăm că pentru orice problemă poate fi găsită o soluție adecvată și cu zâmbetul pe buze putem face față chiar și celor mai neprielnice condiții ale mediului. Acesta este cel mai bun mod pentru a crea o imagine prietenoasă a firmei. Dorim ca denumirea companiei noastre să aducă în gând profesionalismul și gândirea pozitivă